Vaxdöckera å vi!

Publicerad 2013-12-17 21:58:03 i Fjälle+Malle=Fjalle,

Skepp ohoj! Här kommer ett försenat inlägg från förrförra helgen när Hanna var på besök (MYS!) och vi gick till Madame Tussauds! 
 
Fjälle försökte skämta med Leo. Han var måttligt road... Trökskaft.
Malle hängde med Emma och är ej nygråten, även om det verkligen ser så ut:
Fjälle och Orlando blickar beslutsamt ut i fjärran:
Malle posar loss mä Helen:
Här kan en tro att George är Fjälles drömman. Det är han inte. Fjälle är bara en skiclig skådespelerska (så pass att hon förtjänar en egen vaxdocka). Om det är någon som mot förmodan gått minste om informationen om vem som faktiskt ÄR Fjälles drömman (vilket torde vara cirka noll procent av världens befolkning) så kommer här en upplysning: det är Jake Gyllenhaal. Jaja, åter till trånande blickar mot George:
Sen mötte vi Sherlock och Fjälle bidrog med några kloka teorier:
Malle och Audrey var lagomt intresserade:
Malle är tydligen också en begåvad skådespelerska och ska vara med i en film:
Malle hängde med Drottningen och är ej gravid i sjätte månaden, även om det VERKLIGEN ser ut som det! (vafan drottningen?! sluta kasta gravdiskugga på mä!!!)
 
Dä va dä. Hejdå.
 

ALFIE <3

Publicerad 2013-12-03 23:24:38 i Fjälle+Malle=Fjalle,

Jaja, här kommer ännu en redogörelse för vår helg + måndag faktiskt! Hurra!
 
Lördag = jobb för oss båda, så det finns cirka noll att berätta. Vi går raskt vidare till söndag!
 
Vi började med en sinnessjukt god brunch på belgiska fiket Le Pain Quotidien som ligger här på gatan utanför. Så himla mycket gott! Bland annat belgisk vit choklad-kräm att ha på brödet, HERREGUD så gott! Efter cirka hundra timmar där var vi sjukt mätta och gick hem för att typ dö en stund. Sen gick vi på bio! På biografen som också ligger på gatan här utanför, mvh två som bor centralt. Vi såg del två i Hungergames-serien, Catching Fire! Herregyyyyd vad bra! Så himla mycket ångest genom hela filmen, vilket resulterade i cirka 100% gråt från vår sida. Hehe. Storyn skulle nog göra ett bra rollspel, mvh två som har rollspelsabstinens. 
 
Måndag = jobbdag till en början, men sen hörrni, på kvällen var det dags för guldigheter! Då åkte vi till Southbank Centre för att gå på Huawei Winter Concert. Första akten var finkulturell och trivsam med London Philharmonic Orchestra och en duktig sopran plus en gullig gosskör. De framförde lite jullåtar och andra fina stycken. Till sista numret i första akten kommer ALFIE BOE in och ba' briljerar!!! Hundra procent guld! För er som inte vet vem Alfie Boe är, kan vi meddela att ni 1) borde skämmas!!! och 2) borde googla och 3) men eftersom vi inte vill att ni ska lämna vår blogg kan vi tala om det här istället: han är nämligen en av våra bästa musikalartister, med på topp 3-listan! Det är han som har en gudabenådad röst och gör Jean Valjean i 25-årsjubileet av Les Misérables! HUR COOLT?!?!?! Så coolt!!!! 
 
Akt två var helt tillägnad denna guld-man! Vi hade förväntat oss mer finstämt och klassiskt och ba' guldigt, och blev något förvånade när vi istället bjöds på rock och sväng och spontandans på scenen (dock ej från oss pga satt på andra balkong, mvh snåljåpar)?! Detta var dock också, såklart, hundra procent guld! Så himla BRA helt enkelt! Alfie är bäst! Vi skrek sönder rösterna och Malle klappade sönder en ring. London är nu skyldig oss två nya ringar. Bra betyg. Måste än en gång understryka hur COOLT det är för oss att vi faktiskt har sett honom LIVE!!! Alfie Boe liksom!!!!!!!!!!!!!! Så. 
 
Kan också meddela en annan cool grej. I februari ska vi se en annan av våra topp 3-favvosar från musikalvärlden, nämligen HADLEY FRASER aka Snyggfyllot i Les Mis 25 och Raoul i Phantom 25!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OH MY GOD, kommer dö fangirl-döden så himla mycket! Det är dock ett senare problem, men nu vet ni det!
 
Här kommer två bildz:
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela