Wompan + mat + alkohol = bra helg!

Publicerad 2014-02-25 12:59:49 i Fjälle+Malle=Fjalle,

Yo yo yo fankretsen! Vad är detta?! VI ba spottar ut inlägg idag! Woop woop! 
 
Nu ska vi berätta om vår asnajsiga helg! På torsdagen får vi denna bild skickad till oss:
Kort därefter anländer denna ljuva godispåse, tillsammans med lika ljuva Won-Mie. Hurra!!!
 
På fredagen slog vi på stora trumman och gick till Kimchee. Där snacksade vi i oss tre drinkar (obs! ej var, en varsin), två förrätter, fyra huvudrätter och tre efterrätter! MMM to the MMMMM, så att säga. Vi dregglar lite nu när vi tänker på det. Smarrismarr. Medan Fjalle drack vettiga drinkar drack Won-Mie en Kimchee Mary, dvs lite tomatsoppa i en skål. Mindre smarrismarr... 
 
Sen gick vi vidare till random salsaställe (?!?!?!?!?!? svinläskigt) och drack mer drinkar. Det var ju trots allt fredag! 
 
Sen var det löööördag. Då gick vi på stan och hatade alla slowmos. Plus åt våfflor!
 
På kvällen hade vi Taco Fiesta! Hä va grejt. Vi hade två mYsTeRy MeN inbjudna också, men här är en bild på Fjalle + Wompan efter en cider och ett glas vin istället:
Det var myyyysigt.
 
Slut på helgrapport. Betyg: fem av fem sammetslena minkar doppade i honung (vi är roligast i världen) (utifall ni inte visste det redan) (losers!) (hejdå). 
 

HADLEY FAKKIN FRASER

Publicerad 2014-02-25 12:38:30 i Fjälle+Malle=Fjalle,

Så för ett tag sedan, förra veckan för att vara exakt, upplevde Fjalle det mest otroliga evvs! Vi gick på en konsert. Inte vilken konsert som helst inte. Nä nä. Denna konsert var en konsert med en mycket drömmig gudabenådad man. Ingen mindre än HADLEY FAKKIN FRASER!!!!!! (ni vet snyggfyllot!!!) Shit maj god va bra han va! 
Där kan vi prata om en röst av sammetslena minkar doppade i honung!. Alltså. Vi dog fangirl-döden, återuppstod och dog igen. Det är vi och Jesus (ja, han dog också fangirl-döden (vem skulle inte liksom)). Nämen serri, det tog Haddlan ungefär en minut, sen ville alla i lokalen gifta sig med honom. Tru story bro! Som om det inte var nog, så pratade han om Ramin lite sådär casual, och Malle smälte i sin fåtölj (!). Jojo, en annan går ju på finkonsert och får sitta i fåtöljer.
 
Alla konserter borde vara uppbyggda på det här sättet. Värsta mysiga och intima lokalen med 120 platser ala cabaretbord och fåtöljer och Snygg-Hadley på världens minsta scen med en akustisk gitarr. Smälter lite av bara tanken! 
 
Här, en bild;
mmmmmm, drömmig man!
 
 
 

Man ska aldrig säga aldrig om Northug!

Publicerad 2014-02-19 00:10:50 i Fjälle+Malle=Fjalle,

Låtom oss tala lite om vinter-OS. 
 
Det är för sjutton en omöjlighet att följa spelen i detta låtsasland. Dessa låtsassporter sänds:
 
- bob (pulkasport 1)
- rodel (pulkasport 2)
- skeleton (pulkasport 3)
- backhoppning
- isdans (inte ens vettig konståkning med hopp och skutt, bara dans? på is?! vafan?!)
- puckelpist
- diverse hopp-och-skutt-sporter på skidor och snowboard (hopp-och-skutt ska ju vara på IS?! vad har vi missat?!)
- snabbskridskor (vad heter ens sporten?!)
- alla GB's curlingmatcher (vilket ändå är okej, för ibland kan en se någon svensk sten skymta förbi på en bana i bakgrunden)
- en svintråkig hockeymatch mellan Österrike och Norge (???????)
 
Dessa RIKTIGA sporter har saknats i BBC's sändingar:
- all längdskidåkning?!?!?!?! ah men för i helskotta, viktigaste delen i ett VINTER-OS jöh! noblare sport får en ju leta efter!
- skidskytte
- alpint
- hockey (alltså de värda nationerna) (dvs Sverige)
- curling med betoning på svensk curling
 
Sedan saknar vi även Jacob Hård och Vinter-studion med André Pops. Hoppas att de googlar sig själva och hittar hit! Hej hej Jacob och André! Vi saknar också att få se den eviga kampen mellan Sverige och Norge. Har hört att det går ganska bra för Sverige i år. Och att Norge har vallningsproblem. He he he... 
 
Allt som allt är vi missnöjda med BBC's bevakning av OS. De borde verkligen fundera över vad som är VIKTIGT här i livet! Dvs längdskidåkning. 

Besök + Google Translate

Publicerad 2014-02-10 21:19:38 i Fjälle+Malle=Fjalle,

Hallåj!
 
Förra helgen hade vi ju dubbelbesök här! Två stycken återbesökare = gott betyg för oss. Först landade Won-Mie här och spred sin koreanska crazyness, och lite senare kom Sofie och Denise hit också. Vi bjöd in till lyxbrunch med amerikanska pannkakor med sju tusen tillbehör, smoothies och juice! MUMS!!! Något en borde göra varje söndag. Det var supernajs i alla fall, att ha lite besök. Kul med bjudning också.
 
Denna helg skulle vår städerska ha kommit, men se det gjorde hon inte! Vad sjutton?! Det ledde till att Fjälle fick harva runt med dammsugarn själv istället. Att dammsuga heltäckningsmatta SUGER. Det behövdes tre pauser innan mattan var ren. Tacka vet vi parkettgolv! I övrigt är heltäckningsmattan najs dock. 
 
Nuförtiden har vi internationella läsare också, som översätter inläggen i Google Translate, så därför kommer här ett gäng konstiga uttryck (som faktiskt makes sense på svenska!) för att förvirra dessa läsare:
1. Synd på så rara ärtor.
2. Du går inte av för hackor!
3. Ingen fara på taket!
4. Det är ingen ko på isen.
5. Nu har du allt skitit i det blå skåpet!
6. Det löser sig, sa kärringen som sket i vasken.
7. Nu har du satt din sista potatis!
8. Att sitta med skägget i brevlådan.
 
Svenska är ett guldigt språk. 
 
Över och ut. 

FILMINSPELNING!

Publicerad 2014-02-04 21:39:18 i Fjälle+Malle=Fjalle,

Idag spelas en FILM in utanför vår lägga!!! Inte bara nån fjantig lokalfilm utan en RIKTIG film med skådisar som Milla Jovovich, Emma Thompson och Pierce Brosnan!!!!!!!! Fett coolt ju!!! 
 
Vi tänkte att vi skulle reka lite och gå på kändisspaning. Det gick sådär. Såg noll kändisar tyvärr, men själva riggningen såg rätt cool ut. Malle var så pass fascinerad att hon råkade gå in i en lyktstolpe... ... ... Hehee... Ja, det hände faktiskt. Det sa "KLONG!!!!", alla kameramän vände sig om och det enda Fjälle gjorde var att skratta. Malle mä. Trots hjärnskakning och förnedring gånger tusen. Sen gick vi in. Allt som allt är vi nöjda med kvällen! 
 
Här är en smygbild:
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela