HELLO!

Publicerad 2014-01-26 19:54:03 i Fjälle+Malle=Fjalle,

Hola amigos! Que pasa? Vamos a la playa.
 
Nä. Det regnar ju.
 
Jaja. I tisdags klädde vi upp oss till tänderna (vilket himla konstigt uttryck?!) och gick på... MUSIKAL! Otippat va? Nä. Denna gång gick vi till Prince of Wales Theatre och spred vår strålglans. Vi bevittnade det komiska mästerverket The Book of Mormon. Denna musikal är cirka 100% icke PK, men ack så rolig om en kan stänga av sin PK-nerv. Det klarade vi galant och skrattade därför i cirka två och en halv timme i sträck. Fett värt. Kolla bara in det här roliga klippet från Tony Awards som också är öppningsnummer i musikalen:
 
 
Hundra procent kul. 
 
Så här snygga var vi:
Käckt. 
 
Nästa helg får vi dubbelbesök! Roligt! Mer om det nästa helg... CLIFFHANGER!!! 

The Return of the Blogg

Publicerad 2014-01-18 20:38:18 i Fjälle+Malle=Fjalle,

Hej hallå allesamman! 
 
Nu är vi glada att kunna meddela att Fjalle-bloggen åter är i bruk. Efter ett juluppehåll är vi tillbaka med nya krafter, redo för nya äventyr!
 
Efter en vecka tillbaka i låtsaslandet England har vi hunnit flytta tillbaka till våra "ocentrala" lägga som ligger flera minuter ifrån Oxford street. Men det känns ändå bra då vi har vår egna kyl och frys nu. Hurra hurra! Nu kan vi äta mat igen. Våra gamla mittemot-grannar, de så kallade Disney-prinsessorna verkar ha flyttat och blivit ersatta av ett gäng grabbar. Vi kallar dem för Magic-Killarna. För de såg ut som boys som spelar Magic! De ska bli våra nya bästisar!!!! (f.ö såg Fjälle just en naken man i ett av de andra fönstrena, det lönar sig alltså att snoka och spionera på grannarna!!)
 
Idag har vi träffat Malles kompis Malin (innovativa de är där uppe i Hofors). Det var mysigt! Vi var på ett holländskt pannkeri (ja, det är ett ord) och åt pannkakor/våfflor/poffertjes samt drack sinnessjuka milkshakes (Maryland Cookie-smak, Kinderägg-smak och mjölkchokladcookie-smak!!!!!!). Dit kommer vi gå igen med största säkerhet! Efter det strosade vi iväg till Museum of London och tittade på stenyxor och skelett. Tyvärr hade de femtonåriga grabbarna inom oss fortfarande juluppehåll och vi betedde oss nästan som vettiga museibesökare. Förutom att vi könsbedömde alla kranier och diskuterade diffusion av flintknackningstekniker (LOL) - sånt gör ju inga vettiga personer.
 
Nästa gång vi går på museum lovar vi att vi ska ha återuppväkt grabbsen och åstadkomma en ovettig bildblitz! 
 
Nu ska vi kolla på Lord of the Rings, dricka baileys och äta annanas. Lajf is Good!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela