Ett gäng guldiga grejer

Publicerad 2013-11-28 23:37:49 i Fjälle+Malle=Fjalle,

Jahapp. Ännu en vecka har gått i detta låtsasland och nu är det dags att redogöra för senaste helgen. Denna var extra spexig och guldig eftersom INDRA var här på besök! Hurra! Det var mysigt. Vi var dock sämsta värdarna som endast kunde erbjuda tre fjuttiga soffkuddar som sovplats, samt ett monstertäcke som vägde minst två ton (obs! ej överdrift!). Trots vår sämsthet var det som sagt guld! Bland annat hängde vi i Camden, drack afternoon tea + litervis med juice, åt hundra små rätter på en turkisk restaurang (vi fortsätter att testa nytt!) men framför allt:
 
Vi såg Lion King!!! Alltså musikalen! FY SJUTTON vad bra den var! Kan bara säga KOSTYMERNA!!! Herreguuuuud! Satt mest och gapade hela tiden pga så otroligt häftigt och bra?! Grät i öppningnumret (Circle of Life) för att det var så FINT och HÄFTIGT och BRA! PLUS att det fanns en man som spelade på sex (6!!!) olika flöjter (obs! ej samtidigt) (obs 2! endast intressant om man heter Indra...). Nämnde vi att kostymerna var bra? Och danserna? Och de små barnen? Och kostymerna? Och öppningsnumret? Och ALLT? Själva sånginsatserna kom liksom i skymundan av allt annat, men det gjorde inget för allt var ju så BRAAAA. Hittills har 100% av de musikaler som vi sett varit sjukt bra! Heja London! 
 
Annars har Fjälle börjat på ett nytt jobb (igen), denna gång som kassörska på Forbidden Planet. En nördaffär, minst sagt, där hon scannar serietidningar dagarna i ända. Det var uppdateringen ni fick om jobbfronten. 
 
Annan cool grej: på måndag ska vi gå på konsert! En liten trevlig julkonsert med lite trevliga inslag som till exempel Londons symfoniorkester och tja, vem mer, jo ALFIE FAKKING BOE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Som i Alfie Boe liksom!!!!!!!! Som i Jean Valjean i 25års av Les Mis!!!!!!!!!!!  Som i den BÄSTA Jean Valjean!!!!!!!! Mvh dör idoldöden. Troligtvis kommer vi fangirla sönder och typ fnissa sinnessjuka mängder. Hihihihihihihihi (<--- förfniss). 
 
Japp, det var det. Hej på en vecka rå. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela