jobb + flytt

Publicerad 2013-11-09 18:26:34 i Fjälle+Malle=Fjalle,

Vi fick precis en tjat-kommentar från tjat-Frida om att vi uppdaterar för sällan. Ah men HALLÅ?! VI har ju faktiskt fullt upp med att
 
1) säga upp oss från jobb
2) flytta
 
så inte har väl vi tid att blogga heller!!!!!!!!! MEN, vi är ju inte de som är de. Här kommer ett guldigt inlägg:
 
Låtom oss förklara den något drastiska inledningen. Det kan låta som att vi har sagt upp oss från våra jobb för att vi ska flytta hem till landet med lingonsylt, tunn bacon och plockgodis igen. Så är inte fallet. Fjälle har sagt upp sig från sin argentiska köttrestaurang. När hon väl hade lärt sig tangostegen och spanskan kändes det ej värt längre. Nu satsar hon istället på att imponera med sina nyvunna kunskaper på kändis-event-företaget istället, woop woop! 
 
När det gäller flytten kände vi att vi bodde lite väl ocentralt, 15 minuters PROMENAD till Oxford Street är ju liiiiite för mycket, tyckte vi. Bifogar karta, så förstår ni ju vad vi menar.
Ni förstår ju vårt dilemma. En vill ju bo centralt liksom.
 
Ännu en spexig grej är att vi väntar besök! Från Gotland! Ingen mindre än Rindis Vice Ordförande kommer hit, i sällskap med Svenska Mästaren i Maskerad! Hur speciella och utvalda känner inte vi oss?! Väldigt! 
 
I övrigt har vi börjat lyssna på julmusik och saknar glögg. Men hembiljetterna är bokade i alla fall, så snart kan vi frossa i å, ä och ö igen!

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2013-11-09 21:54:44

Åh va kul att ni ska flytta:) när och vad är det för lägenhet är det ni ska flytta till:)? och när kommer ni hem???

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela