Storm?

Publicerad 2013-11-03 18:33:48 i Fjälle+Malle=Fjalle,

Kära dagbok.
 
Idag mår Fjalle mycket mycket bättre än senast vi skrev. Matförgiftningen är ett obehagligt minne blott och Malles 24/7-förkylning har lugnat ner sig. Stormen var ett skämt. Åtmindstone för oss, då det enda vi märkte av var några nedblåsta grenar plus att ett parasol blåst sönder på Malles bar. Malles famij kom hit utan vidare problem!
 
Det första Malles familj gjorde när de kom hit var att träffa Drottningen (!!!) och råkade tajma in ett vaktbyte bara på tur. Proffs-turisterna! Familjen gick även på musikal och såg We will rock you, men utan Brian May denna gången. Det kan de gott ha, fubbisarna som fick träffa Drottningen!!! Även London Dungeons besöktes och där förevigades skräcken i denna LJUVLIGA familjebild som skall förstoras och hängas på väggen i en fin guldram hemma i Vildmarken! Låtom oss presentera, från vänster: Mamman, som trycks nedåt av cirka tusen G-krafter; Pappan,som aldrig upplevt sådan skräck förut i hela sitt liv; Brodern, som för evigt är djupt traumatiserad; samt Malle, lätt förståndshandikappad men med väldigt många tänder som hon vill visa upp.
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha! 
 
Fjälle har nu börjat på sitt nya jobb och det går bra. Även om hon mest känner sig som en fisk på torra land så känns det som att fisken kommer kunna anpassa sig till detta tillstånd, så länge den får lite tid på sig att bli van med att inte kunna andas. 
 
Malle jobbar och står i på sin bar som vanligt, och igår jobbade hon även för det fräcka kändis-event-företaget på en välgörenhetsgala på National History Museum med att servera krabba med gurkgelé på tennisracket bland dinosaurierna, spexigt värre. Där fanns en massa kända tennisspelare tydligen (dock inte Nadal, Federer eller Mr Bjorn Borg), men eftersom tennis är en oförståelig sport var det rätt värdelös kändisspotting.
 
Idag har vi hårfärgningsdag - då ser vi ut så här:
Skönheten har inga gränser!
 
Hejdå hörrni!
 

Kommentarer

Postat av: Frida

Publicerad 2013-11-09 17:14:36

Ni uppdaterar alldeles för sällan uj uj uj!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela