Vi testar nya grejer!

Publicerad 2013-11-17 17:55:08 i Fjälle+Malle=Fjalle,

Den här helgen har vi gjort många nya grejer! Igår gick vi till exempel på en koreansk restaurang och åt spännande mat. Tyvärr förevigades inte detta på bild, men roligt var det. Cirka hundra små skålar kom in och vi fattade inte vad någonting vad. Skulle vi dricka det eller doppa fingrarna i det?! Ingen aning. 
 
Idag har vi träffat Eleonors mammas kollegor (?!) för en liten tur på Portobello Road Market och en fika. Spännande! Portobello verkade trevligt, men inte så vaket en söndag förmiddag. Kan tänka oss att lördagar är bättre, och Nomme, du skulle älska det! Vi tänker kolla in det en annan dag istället och uppdatera er tappra läsare om hur det är. Vissa försäljare var dock något aggressiva, kan vi tycka:
 
Innan vi åkte hem provade vi något riktigt spexigt! Bubbelte! Vad i hela friden?! Det var som en väldigt smakrik variant av iste, men med en massa gelébollar i botten? Va?! Man drack det genom jättestora sugrör så man fick ju upp gelébollarna i munnen hela tiden. Så himla knäppt. Vi vet fortfarande inte riktigt om man ska äta dem eller ej, var lite nojiga att det var plast och att vi skulle dö om vi åt dem. Vi vet heller inte varför de ens fanns i drycken från första början. Så himla knäppt. 
 
Nu ska vi laga mat: fiskbullar med ris och rivna morötter! Kulinarisk succé! Sen blir det glögg, julmust och pepparkakor! Också kulinarisk succé!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela