Ett livstecken!

Publicerad 2013-10-27 23:15:40 i Fjälle+Malle=Fjalle,

Hallå där ute i etern! Nu var det tusen år sedan vi bloggade. Vi lever ännu, om än knappt just nu (beroende på både sjukdom och matförgiftning. misären i denna lägga är extrem). 
 
Long time, no see - som en säger i detta land. Vi ligger uppenbart efter på bloggfronten. I korthet kan vi säga att Sofie har varit här och hälsat på (MYSIGT!), att Eleonor går på en tango-, kött- och vinutbildning och att Malin jobbar. 
 
Men åter till misären. Malin har varit sjuk sen i torsdags och Eleonor blev matförgiftad igår kväll. Otroligt sugigt, eftersom vi båda nu är superklena och orkeslösa. Som om inte det vore nog är ALL vår mat slut, men ingen av oss har ju av föreståeliga skäl varken lust eller ork till att gå och handla. Plus att affären redan är stängd. Buhu. Misär är ordet. 
 
OCH! Som om inte det vore nog inväntar vi nu en STORM som tydligen ska vara den största stormen sen The Great Storm Of 1987 (tydligen en big deal här i UK). Känns ju onekligen sådär. Särskilt med tanke på att imorgon förmiddag, då stormen väntas storma som mest, ska Malins familj flyga hit. Håller alla tummar och krossar alla fingrar för att det ska gå bra och att flyget inte blir inställt! 
 
Life could have been sweeter. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela