Kändiskänning!!!

Publicerad 2013-10-06 21:46:07 i Fjälle+Malle=Fjalle,

Nu ni, nu har vi hamstrat bloggmaterial för flera inlägg framöver! Hurra! Vi börjar med det COOLASTE!
 
Igår bestämde vi oss att Näe, nu är det dags för en musikal igen! Så vi gick till ett ställe där de säljer musikalbiljetter för halva priset och tjackade två biljetter till We will rock you. Trevligt, tänkte vi. Queen är ju bra. 
 
Så vi klädde upp oss och gick dit, glada i hågen (obs! ej packade!) (obs! ej alkoholpåverkade alls faktiskt) och intet ont anande om vad som komma skulle. Eller jo, det var lite ljug, Fjälle har sett den förut så hon visste ju typ osv osv osv, MEN INTE VAD SOM SKULLE HÄNDA OSS IKVÄLL!!!!!!! Vi blev bjudna på en magnifik show. Dels för att musikalen var asbra och jätterolig och bara guldig, dels för att skådespelarna var otroligt bra och dels för att Brian May dök upp i finalnumret. 
 
...
 
...
 
...
 
SOM I RIKTIGA BRIAN MAY ALLTSÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
 
Alltså va?!?!?!?!?! För er som ej är insatta: ni får googla. Närå, det är Queens gitarrist bara. Bara sådär. Bara liksom. Bara. BARA!?!!?!?!?! Hände det där på riktigt?! Han steg upp genom scengolvet och som på signal reste sig hela publiken upp och jublade loss! Så himla häftigt och otippat! Han drog av ett solo i Bohemian Rhapsody och tackade av halva ensemblen som tydligen gjorde sin sista föreställning kvällen till ära. Eftersom Fjälle har varit på föreställningen en gång tidigare vet hon att detta är något som inte händer varje gång - alltså, ganska coolt! Så nu känner vi Brian May också. Det går bra nu. Undrar vad han använder för balsam? 
 
Fjalle + Freddie! Fint.
Tilltalande teaterentré.
 

Kommentarer

Postat av: NIKANALDRIGGISSAVEM :O

Publicerad 2013-10-06 22:07:14

"Så nu känner vi Brian May också."
HAHHHHA
<3<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela