Även Londonbor kan turista

Publicerad 2013-09-06 17:31:17 i Fjälle+Malle=Fjalle,

Idag har det regnat - ingen är förvånad; vi är ju trots allt i England. Efter att vi varit dukiga och bokat in intervjuer för att få national insurance-nummer belönade vi oss med ett besök på British Museum. Där såg vi mumier, stenar, lera, mer stenar och lite mynt. Lite ben också. BILDZ:
 
Mittbenelugg framför den pampiga entren:
Fina urnor:
En schysst snubbe som vi hört om i cirka fjortontusenetthundrafemtioelva miljoner föreläsningar på HGO:
Annan schysst snubbe som strikear en schysst pose:
En oschysst snubbe som kickar en stackars kentaur in ze ballzz (vi är mentalt 15-åriga grabbar) (efter lite googling märkte vi att en kentaurs ballzz är placerade mellan hästbenen) (still funny! /15-åriga grabbarna):
Britterna har tydligen norpat ett helt tempel till sitt museum. Kan vara bra att veta om man vill börja tillbe Apollo (eller Javert, han är ju tydligen också från Olympens berg):
Malins mångsidighet, del 1 - Venus:
Malins mångsidighet, del 2 - gladiator:
 
Vi såg även Rosettastenen, men den var ganska tråkig (yes, we said it: TRÅKIG! mvh dåliga arkeologer). Det fanns också en utställning om Pompeji så då tänkte vi på Carola, men den var snordyr så vi gick aldrig in. 
 
Har ni tur kanske det blir lite mer substans i nästa inlägg. Troligtvis inte, vi hoppas på mer kentaurballzzzz. Mvh 15-åriga grabbarna.
 

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2013-09-06 22:06:44

jag vill höra mer från de 15åriga grabbarna :) de är hilarouis.. nä, hur stavas det..?!

/Åsa




Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela