Effektiv dag

Publicerad 2013-09-10 18:01:14 i Fjälle+Malle=Fjalle,

Idag har vi faktiskt gjort svinmycket bra grejer!! Plus att vi snart ska slänga in en tvätt också. Heja oss!
 
Först och främst har vi klarat av (som om det vore någon stor grej) intervjuerna till NI-grejsimojset. Det var för övrigt inget att vara nervis för - de frågade typ vad man hette och sen ville de ha en signatur. Vi hamade ute i nån förortshåla och kände oss lite malplacerade. Spexigt att London kan bjuda på så olika miljöer med bara en 15 minuters tunnelbaneresa emellan dem.. 
 
Sen har vi betalat hyra för en månad - toppen! JÄVLAR vad mycket pengar! Men nu är vi garanterade bostad i i alla fall denna månad. HURRA! (för har vi inte världens bästa lägga så säg!?!)
 
Sedan har vi storhandlat på ÄLSKADE Lidl! Hurra för "svensk" mat!

Därefter har vi sökt TVÅ (wow.) stycken jobb! OCH (lyssna noga nu) GÅTT VIDARE I ANTAGNINGSPROCESSEN på ett av dem (redan!!!!!!!!). FA-AAN va bra! Vad som händer härnäst får vi alla vänta och se! 
 
Och som om inte det vore nog så har vi (Malle) gjort en FANTASTISK bananfluge-cocktail - så nu ska de DÖ de jävlarna!!! Hurra
 
Fjälle har också kommit på att vi är i London - det är en stor stad - det beryder i sin tur att stora filmstjärnor ofta gästar filmpremiärer. Vilken himla tur att JAKE GYLLENHAALS senaste film har premiär om 17 dagar. Nedräkningen har härmed börjat!!! (jag.kommer.dö.)
 
Heja oss! nu ska vi titta på adventure time. Tjingeling!
 

Kommentarer

Postat av: Nomme

Publicerad 2013-09-10 18:16:30

HEJA ER, NI ÄR BÄST!
JOO AR DÄ BÄST!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela