Nude Anne

Publicerad 2013-09-18 20:34:00 i Fjälle+Malle=Fjalle,

Hej på er!
Här sitter vi och väntar på att potatisen ska koka klart så vi sen kan göra potatismos med hålsleven och steka fiskpinnarna i kastrullen! Lyxeri!
 
En sjuuuk bra grej som har hänt som vi fett borde skylta med är att halva Fjalle HAR FÅTT JOBB!! Jippi! Malle jobbar nu med att hälla upp öl och kånka krubb på en (halv-)äkta engelskpub (halväkta i och med att de inte serverar Fish & Chips!!?! Samt att noll procent av personalen är från England). Vi har redan gett hela personalstyrkan smeknamn och karaktärsdrag för att liva till det lite! Hittintills har hon hunnit förespråka adventure time en gång, och planen är att försöka luska fram om någon på puben händelsevis råkar vara spelledare av Mutant. I sådana fall propsar den arbetslösa delen av Fjalle på att vi ska bli BFFs med denne spelledare. 
 
Medan Malle jobbar och planerar kompissnärjning så letar Fjälle jobb. Sätter stor tilltro till intervjun på tisdag. Tills dess jobbar vi på med ihärdighet och tålamod - och en jävla massa te. Så som man löser allt i England.
 
Ikväll får Fjälle välja film (HURRA). Gissa vilken! Den som gissar rätt bjuder jag på en Pint när ni kommer hit och hälsar på :) Så kommentera nu fö fan!
 

Kommentarer

Postat av: Nomme

Publicerad 2013-09-19 08:51:12

Grattis!!!
Och haha♥ tokisar♡

Postat av: Sofie

Publicerad 2013-09-19 10:51:03

Grattis, fan va härligt syltis! Och jag håller tummarna för dig Fjälle! <3

Postat av: Josefin

Publicerad 2013-09-20 02:16:30

Lajf is grejt in the You-Kay!

Usch vad jag är avundsjuk. Men det är härligt att läsa om er, flickeflarn. Och jag gissar på... Repo. Bara f'att.

Men asså kollar ni på Great British Bake-Off eller? Det måste ni göra, ni lyllosar som KAN se det varje tisdag, BBC2, klockan åtta tror jag. Watch them make FACKING CAAAAKE.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela