Svenska kyrkan levererar!

Publicerad 2013-09-09 14:33:18 i Fjälle+Malle=Fjalle,

Idag bekräftar London fördomarna om vädret - regnet öser ner! Störigt. Vi trotsade dock regnet och offrade våra frisyrer för att gå till Svenska Kyrkan. På vägen dit övade vi att gå över gator. Det var svårt. Väl framme kunde vi skriva ut våra CV:n (som faktiskt blev klara till slut!) och prata SVENSKA, hurra! Det gör vi nämligen inte annars (ljug), vi pratar bara engelska här hemma (dubbel-ljug). På onsdag ska vi dit igen på någon slags lära-känna-andra-svenskar-i-London-kväll och tydligen speed-datea?! Är lite nervösa. Vi ska också börja i en kör (om vi får). Äntligen kanske vi får ett socialt liv!
 
I eftermiddag och imorgon förmiddag har vi dessa intervjuer för National Insurence-nummer, buhu. När de är avklarade ska vi lämna ut sju stycken CV:n var (det var så många vi lyckades skriva ut) och sen ska vi belöna oss med att gå och se Phantom of the Opera på torsdag, hurraaaa! 
 
Vi ska också försöka ta oss till Big Ben någon dag. Vi tittade nämligen på V for Vendetta igår, så nu måste vi kontrollera att han står kvar. Deppigt vore ju annars. 
 
Hejsvejs!
 
 

Kommentarer

Postat av: Nomme

Publicerad 2013-09-10 18:15:33

Hahah vad ni ljuger. Ni ljuger bäst!
Ni är bäst!

<33333 er 4evah
fan. saknar er.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela