Tisdagspub

Publicerad 2013-09-24 21:35:00 i Fjälle+Malle=Fjalle,

NEWSFLASH!!!
 
Uppdatering på jobbfronten: HELA Fjalle har fått jobb på ett tufft företag som hyr ut servitriser (oss) till coola event och fester (läs: Les Mis-premiären, kändisfester, välgörenhetsgalor, miljadärsbröllop etc etc)! Woop woop! Heja oss! Så himla bra!!! Nu ska vi bara lära oss att behålla pokerfacet om vi ser snygga kändisar (läs: Jake Gyllenhaal och Ramin Karimloo) (!!!). Det kommer aldrig gå. Malle kommer dock fortfarande jobba i baren och Fjälle ska på intervju på torsdag i en tuff nördaffär! Håller tummar och krossar fingrar! Annars kan Fjälle alltid börja jobba på Gaucho (HammarBosses favvorestaurang) (och därför även Malles favvo, minus att det endast serveras kött) (men för HammarBosses skull!). 
 
För att fira detta framsteg på jobbfronten (och nyckelfronten - äntligen har vi lyckats göra en kopia på nycklarna så att vi har varsin knippa!) gick vi till en engelsk pub och åt firre & chirre. Gött! 
 
Häromdagen (igår) när vi försökte fixa nycklarna var vi ju tvungna att lämna ifrån oss dem och därmed "tvungna" att drälla runt på stan hela dagen. "Typiskt". Vi hittade denna gudagåva på TopShop (obs! byxdressen - inte Malle!):
 
 
KOLLA BARA PÅ DEN!!!!!! Så himla mycket GULDIGT i ett och samma plagg! Tyvärr överskred priset vår budget (rejält) så härmed startar vi Fjalles Insamling För Välgörande Ändamål (aka Byxdressar i Paljett). Skänk gärna en slant! En stor slant, helst. Tack på förhand! För intressenter, kommentera detta inlägg så kontaktar vi er!
 
Herrå!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela