HADLEY FAKKIN FRASER

Publicerad 2014-02-25 12:38:30 i Fjälle+Malle=Fjalle,

Så för ett tag sedan, förra veckan för att vara exakt, upplevde Fjalle det mest otroliga evvs! Vi gick på en konsert. Inte vilken konsert som helst inte. Nä nä. Denna konsert var en konsert med en mycket drömmig gudabenådad man. Ingen mindre än HADLEY FAKKIN FRASER!!!!!! (ni vet snyggfyllot!!!) Shit maj god va bra han va! 
Där kan vi prata om en röst av sammetslena minkar doppade i honung!. Alltså. Vi dog fangirl-döden, återuppstod och dog igen. Det är vi och Jesus (ja, han dog också fangirl-döden (vem skulle inte liksom)). Nämen serri, det tog Haddlan ungefär en minut, sen ville alla i lokalen gifta sig med honom. Tru story bro! Som om det inte var nog, så pratade han om Ramin lite sådär casual, och Malle smälte i sin fåtölj (!). Jojo, en annan går ju på finkonsert och får sitta i fåtöljer.
 
Alla konserter borde vara uppbyggda på det här sättet. Värsta mysiga och intima lokalen med 120 platser ala cabaretbord och fåtöljer och Snygg-Hadley på världens minsta scen med en akustisk gitarr. Smälter lite av bara tanken! 
 
Här, en bild;
mmmmmm, drömmig man!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: den andra malin från hofors

Publicerad 2014-02-25 17:43:07

Åhh låter jättemys! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela