Freedom at last!

Publicerad 2014-05-02 20:22:27 i Fjälle+Malle=Fjalle,

Hallå i stugorna!
 
Fjalle har internet på telefonen igen och därför hemma-kontor. Härligt! I två veckors tid är tanken att bloggen ska bli lite mer aktiv än tidigare. Anledning? Jo, det är så här va att vi har SLUTAT JOBBA NU!!!! Herregyyyyy vad skönt! Nu ska vi bara leka i två veckors tid dårå, och sen åker vi hem till fosterlandet. Sjukt ju?!  Åtta och en halv månads äventyr till ända. Fa-an vad fort tiden har gått! Jaja, mer om det senare.
 
Vi firade vår nyvunna frihet "The Fjalle Way" så att säga, dvs gick på musikaaaal! Vi såg Billy Elliot denna gång! 
 
HIMLA
BRA
!!!!!!!!!
 
Lätt det bästa vi någonsin sett (efter Les Misérables såklart - duh!). Alltså. Den hade ju ALLT. Skratt? Check. Tårar? Check. Upp till kamp-män? Check. Ångest? Check. Förhoppningar? Check. En pluttigullifnuttipluttig pojk? Check. Jazz-hands? Check. Dansande klänningar? Check. Polismän i tutus? Check. En balettdansör i trikåer? Check. En pojke som flög genom luften? Check. ALLT, we tell you, den hade ALLT!!! Så otroligt imponerad av den lilla killen som spelade Billy! 13 år gammal och kapabel till att dansa, sjunga och spela jättebra och övertygande teater. Heja honom! 
 
Allt som allt var det ett toppenbra sätt att fira ledigheten på. 
 
Och så här såg vi ut:
 
 
Idag har vi varit på leksaksmuseum och tittat på läskiga dockor och charmat småbarn. Vi har även varit på hipster-safari. Tyvärr är ju hipster ett internationellt gångbart ord, så för att kunna vara lite diskreta (...) kallade vi dem för "höftare". Kom ihåg vart ni läste det först! 
 
Fjälles föräldrar + storebror med sambo har varit här också, mycket trevligt! Även Indrispindris har varit här igen! Woop woop! Och imorgon kommer vår kända väninna! Mer om det senare, cliffhangeeeeer (fa-an vad vi är poppis!).
 
Över och ut!

Kommentarer

Postat av: er favorit

Publicerad 2014-05-04 17:20:53

"så för att kunna vara lite diskreta (...)". Måste varit den där änna braxen som skrev den delen. jätte roligt hur som. hjälpte det att ni för svenskade ut trycket? jag vet ju att ni är mästare i att vara diskreta liksom..
,,,
!!!
'''

the rose
<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela